Valentīndienas mielastu mācās gatavot paši

2010.
Katram ir sava īpašā mīlestības recepte, sastāvdaļas laimes sajūtai. Tomēr mums ir arī kas kopīgs: no visām sešām garšām saldā esot vissvarīgākā, jo tieši tā saukta par mīlestības garšu. Kad tad vēl, ja ne pirms Valentīndienas panašķēties ar pašu gatavotiem saldumiem?!
Tieši tāpēc Visu mīlētāju dienas priekšvakarā notika jau otrā „Kamoliņa” kulinārijas nodarbība. Šoreiz pensionāru kluba dalībniece Ausma Sikatere mācīja jauniešiem gatavot saldumus.

Uzzinājām ne tikai svarīgus knifiņus pavārmākslā, bet arī par rauga noderīgumu uzturā un skaistumkopšanā.
„Mīlestība ir tad, kad tu satiecies ar kādu un atdod viņam lielāko daļu savu frī kartupeļu un neko neprasi pretī” (Chrissī, 6 gadi). Novēlam Jums dalīties mīlestībā un visā labajā ne tikai svētkos, bet katru dienu, arī piedaloties „Kamoliņa” neformālās izglītības nodarbībās.
„Kamoliņš” ir tikšanās vieta dažādu paaudžu cilvēkiem ar mērķi dalīties zināšanās. Līdz šim jaunieši mācījuši pensionāriem datorzinības, savukārt, vecākā gadagājuma dāmas dalījušās pīrādziņu gatavošanas prasmē. Jau pavisam drīz plānots kopīgs seminārs „Etiķete agrāk un tagad”.
Par „Kamoliņa” dalībnieku var kļūt jebkurš, kas gatavs iesaistīties paaudžu pieredzes apmaiņā – nodarbību tēmas un vietu izvēlas paši dalībnieki.
„Kamoliņu” 2009. gada nogalē ieripināja Latvijas – Igaunijas institūts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru