Apmācības Vidzemes reģiona jaunatnes darbiniekiem un jauniešiem

Apmācības par sadarbību un komunikāciju "Kopā" 
Vidzemes reģiona jaunatnes darbinieki un jaunieši – aicinām piedalīties tieši jums paredzētās apmācībās, kas notiks 30.11.2012. – 02.12.2012., viesu namā „Ezernieki”, Līgatnes novadā!

Apmācību mērķis – attīstīt jaunatnes darbinieku un jauniešu sadarbības un komunikācijas prasmes, lai iesaistītu mazāk aktīvus jauniešus organizācijas/iestādes aktivitātēs.
Aicinām pieteikties dalībnieku pāri no vienas organizācijas/iestādes:
jaunatnes darbinieks no pašvaldības vai NVO/jauniešu atbalsta persona/jauniešu līderis
               +
jaunietis vecumā līdz 25 gadiem, kuram ir motivācija aktīvi darboties citu jauniešu iesaistīšanā organizācijas/iestādes darbībā.
Apmācību uzdevumi:
·    Izzināt jauniešu un jaunatnes darbinieku/ līderu/ atbalsta personu esošās un vēlamās savstarpējās sadarbības prakses.
·        Analizēt komunikācijas kanālus un līdzekļus plašākas jauniešu auditorijas sasniegšanai.
·        Izveidot komunikācijas stratēģijas un plānus darbam ar jauniešiem.
·     Izstrādāt turpmāku aktivitāšu plānu veiksmīgākas komunikācijas ieviešanai un mazāk aktīvu jauniešu iesaistīšanai un piesaistīšanai.

Apmācības vadīs Ginta Salmiņa un Līga Rudzīte

Apmācības ir bezmaksas! Dalībniekiem tiek segti uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumi. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu jāsedz pašiem.
Lai pieteiktos apmācībām, jāaizpilda pieteikuma anketa  (tā atrodama šeit) un jānosūta līdz 2012. gada 20. novembrim uz e-pastu: Ilze.Leicane@gmail.com. Atbildi par dalību apmācībās sniegsim līdz 23.11.2012.
Apmācības rīko VA „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros, sadarbībā ar Vidzemes reģionālo koordinatoru – Ilzi Leicāni, tālr.: +371 29234102, e-pasts: Ilze.Leicane@gmail.com.
Sīkāku informāciju meklējiet mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv.
Latvijas – Šveices sadarbības programmu ”Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru