Vasaras skola "Travel with English"

2009.
Brīva gaisotne, reālu situāciju izspēle, komandas saliedēšanas uzdevumi, atpūta pie dabas un piedzīvojuma gara atmodināšana – tas viss Tevi sagaida 10 dienu aizraujošā apmācībā „Travel with English”. Piesakies un pilnveido savu angļu sarunvalodu.
Vasaras piedzīvojumiem angliski izvēlēta ceļošanas tēma. Dalībnieki ne tikai uzzinās ārzemju braucienos noderīgas lietas, bet arī paši ceļos uz radošu aktivitāšu, komandu spēļu, dabas un mazliet arī mūzikas un mākslas pasaulēm.
Apmācības būs no 14. līdz 22. jūlijam (izņemot sestdienu, svētdienu), no 10.00 līdz 15.00. Dienas pirmajā pusē plānots apgūt ko jaunu, kā arī nostiprināt jau esošās zināšanas. Savukārt dienas otrajā pusē dalībnieki apgūto izmēģinās dzīvē, pildot uzdevumus reālās situācijās, atpūšoties piknikā, piedaloties radošās aktivitātēs (spēlēsim beisbolu, apgūsim spraigus dialogus, skatīsimies filmas, mācīsimies atrast un nopirkt lētākās aviobiļetes internetā, sacentīsimies, kurš ilgāk spēj ēst ar ķīniešu irbulīšiem, cepsim un ēdīsim īstu picu, iemēģināsim bungas un elektrisko ģitāru, mācīsimies sniegt pirmo palīdzību).
Vasarīgajā apmācībā gaidām 14 līdz 16 gadus vecus jauniešus. Nevajag uztraukties, ja iepriekš nav bijusi saistība ar muzikālām, sportiskām vai mākslinieciskām nodarbēm. Galvenais ir vēlme pozitīvā gaisotnē papildināt angļu valodas zināšanas, iegūt jaunus draugus, kā arī interesanti pavadīt laiku.
Ar jauniešiem katru dienu darbosies profesionāli angļu valodas speciālisti, atkarībā no dienas tēmas, tiks pieaicināti arī viesskolotāji.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru