Nāc un piedalies Dabas piektdienā!

2011.
Dienu pirms Vislatvijas talkas būs prāta un muskuļu iesildīšana - Dabas piektdienā 29. aprīlī plkst. 14:00 zālienā pie Valkas mākslas skolas.

 
Tā kā šogad Dabas piektdiena sakrīt ar hokeja čempionāta sākumu, aicinām iesildīt ne tikai talkā nepieciešamās muskuļu grupas, bet arī ievingrināties atbalsta sniegšanā Latvijas izlasei. Varēs aplūkot skolas vecuma bērnu veidotos līdzjutēju karogus no otrreiz izmantojamiem materiāliem, piedalīties fanu kreklu darināšanas darbnīcās, trenēties trāpīt plastmasas pudeles vārtos, kā arī uzzināt noderīgu informāciju par videi draudzīgu uzvedību un talkas norisi.
Dabas piektdiena kļuvusi par tradicionālu pasākumu dienu pirms Lielās talkas. Tajā skolas vecuma bērni ne tikai uzzina daudz jauna par sakoptas vides priekšnoteikumiem, bet ar savu izdomu aicina pieaugušos Vislatvijas talkas laikā būt aktīviem tās dalībniekiem. Pirms diviem gadiem bērni iepriecināja ar pašu gatavotiem talciniekiem, bet pērn uzzināja, kādas spēles var radīt no materiāliem, kurus citkārt izmestu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru