Jauns piedāvājums! Tālākizglītības programma Dārzu un ainavu arhitektūra un kursi medniekiem! Aicinām pieteikties visus interesentus!

2007.
Latvijas - Igaunijas institūts sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības Universitāti plāno organizēt kursus un seminārus pieaugušo tālākizglītības veicināšanas jomā. Latvijas Lauksaimniecības Universitātes meža fakultātes kursus:
Jauno mednieku apmācība. Kurss paredzēts jebkuram interesentam, kurš ir sasniedzis 18 gadu vecumu un kurš vēlas iegūt zināšanas, lai kārtotu eksāmenu Valsts meža dienestā mednieka apliecības iegūšanai.

 
Medību vadītāju apmācība. Kursu var apmeklēt jebkurš interesents, kurš ir sasniedzis 18 gadu vecumu, un ir ieguvis mednieka apliecību un kurš vēlas iegūt zināšanas, lai kārtotu eksāmenu Valsts Meža dienestā medību vadītāja apliecības iegūšanai.
Lauksaimniecības fakultātes programmu "Dārzu un ainavu arhitektūra". Šī tālākizglītības e-studiju kursa mērķis ir iztēloties un analizēt ainavu situāciju, izstrādāt projekta uzmetumu, kā arī izstrādāt un demonstrēt ainavu projektu, izmantojot lietotājam draudzīgu digitālo tehnoloģiju.
Tāpat Latvijas Lauksaimniecības Universitātes Meža fakultāte piedāvā tālākizglītības kursus un seminārus arī mežzinātnes un kokapstrādes jomā.
Pēc kursu saskaņošanas ar Latvijas Lauksaimniecības Universitātes fakultātēm un kursu pieprasījuma apzināšanas tiks lemts par kursu rīkošanas laiku.
Aicinām jau šodien pieteikties visus interesentus!

Kontaktinformācija:
Tālr. +371 47 81193
Fakss +371 47 81194
e-pasts ile@valka.lv
mājas lapa http://www.ile.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru