Aicinājums pieteikties jebkura vecuma interesentiem uz Vidzemes Augstskolas Vidzemes Mūžizglītības centra rīkotajiem kursiem

2007.
Latvijas - Igaunijas institūts kopīgi ar Vidzemes Augstskolas(ViA) Vidzemes Mūžizglītības centru izsludina pieteikšanos uz pieaugušo tālākizglītības kursiem.

ViA Vidzemes Mūžiglītības centrs tika izveidots 2007. gada aprīlī uz ViA Tālākizglītības daļas bāzes. Tā mērķis ir veicināt mūžizglītības principu iedzīvināšanu sabiedrībā, par galveno uzdevumu uzstādot reģiona tālākizglītības vajadzību apzināšanu un atbilstošu programmu izstrādāšanu, dodot iespēju cilvēkiem neatkarīgi no vecuma un profesionālās kvalifikācijas apgūt darba tirgus prasībām atbilstošas zināšanas un prasmes.
Tāpat, piedaloties Latvijas mūžizglītības politikas veidošanā, Vidzemes Mūžizglītības centrs, nodrošina tālākizglītības kursu pieejamību un piedāvājumu, piesaistot augsta līmeņa akadēmiķus un nozaru profesionāļus no visas valsts. Mūžizglītības centrs arī vada pieaugušo izglītības sistēmu, veicina tās attīstību Vidzemes reģionā, kā arī sniedz metodisku konsultatīvu palīdzību pieaugušo izglītotājiem.
Šobrīd ViA Vidzemes Mūžizglītības centrs piedāvā 21 programmu skolu pedagogiem un 25 tālākizglītības kursus (valodas, bizness, datorzinības u.c.), kurus turpmāk varēs apgūt arī Valkas rajona iedzīvotāji, atbilstoši viņu interesēm un vēlmēm, kuru noslēgumā katrs saņems apliecību par kursu apmeklēšanu.

Aicinam pieteikties visus interesentus neatkarīgi no vecuma un profesionālās kvalifikācijas un noskaidrot visus interesējošos jautājumus par organizētajiem kursiem!
Kontaktinformācija:
Tālr. +371 47 81193
Fakss +371 47 81194
e-pasts ile@valka.lv
mājas lapa http://www.ile.lv

Vairāk informāciju par ViA Vidzemes Mūžizglītības centra piedāvātajiem kursiem var iegūt mājaslapā
http://www.va.lv/node/38
Kā arī sazinoties ar Baibu Baiku, Vidzemes Augstskolas Mūžizglītības centra vadītāju pa tālruņiem: 42 07227, 6426677 vai pa e-pastu baiba.baika@va.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru