Lekcija "Kā vairot sievišķo un vīrišķo enerģiju?"


Tikšanās ar UĢI KUĢI
KĀ VAIROT SIEVIŠĶO UN VĪRIŠĶO ENERĢIJU?”

          2018. gada 24. maijā, plkst. 17:00 Valkā, Beverīnas ielā 3 (2. stāva zālē) visiem interesentiem būs iespēja tikties ar filozofijas pasniedzēju, vēdiskās psiholoģijas konsultantu un interesantu cilvēku Uģi Kuģi.
Skaistums nav vajadzība, bet ekstāze. Tas nav alkstošas lūpas un tukša pastiepta roka, bet gan liesmojoša sirds un apburta dvēsele. Tas nav tēls, ko gribētos redzēt vai dziesma, ko dzirdēt, bet gan tēls, ko jūs redzat pat ar aizvērtām acīm un dziesma, ko dzirdat, pat aizspiežot ausis.
Vīrišķība un sievišķība – nav nekas vairāk, kā instrumenti, ar kuru palīdzību dvēsele risina savas dzīves uzdevumus. Tas ir līdzīgi kā nazis un dakšiņa. Gan viens, gan otrs priekšmets ir svarīgs, lai varētu ēst. Mēs tos lietojam kopā, tajā pašā laikā katru citādāk. Nevajag nazi bāzt mutē… Mums jākomunicē kā cilvēkiem-vīriešiem ar cilvēkiem-sievietēm, bet nevis kā ziloņi ar ziloņu mātītēm, kāpjot viens otram uz kājām un ejot grūstoties. Tad arī no starp dzimumu attiecībām varēsim iegūt Patiesību. Mēs neesam ganāmpulks, tāpēc komunicējot vienam ar otru, jāievēro pieklājības normas. Tas palīdzēs garīgajā dzīvē ātri progresēt.

Uz tikšanos ar Uģi kuģi, lūdzam, pieteikties līdz 22. maijam pa tālruni +371 29393315

Dalības maksa € 8.00
Būsiet laipni gaidīti!

Informāciju sagatavoja:
Lilita Šicāne 
Biedrība “Latvijas - Igaunijas institūts”
biroja administratore


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru