Stila nodarbība "Modes tendences 2017/2018"



 

  2017. gada 1. decembrī plkst. 17.00 profesionāla stiliste Ineta Zariņa aicina uz stila nodarbību “Modes tendences 2017/2018”. 

Inetas Zariņas ceļš stilistes profesijā aizsākās jau 90-to gadu sākumā līdz ar termina „imidžs” parādīšanos. Darbojas kā krāsu un stila konsultante, make-up speciāliste. Ikdienā aktīvi strādā ar individuāliem klientiem, lasa lekcijas, vada stila kursus un meistarklases, veido klientiem stila pārvērtības. Sniedz personīgā un biznesa stila konsultācijas uzņēmuma darbiniekiem. Ineta ir galvenā padomdevēja raidījumam "Stila padomi" kopā ar TC "Valleta", Valmierā.
Tuvojas gada skaistākie svētki, un ir pienācis pēdējais brīdis, lai noskaidrotu, kuras modes tendences tu varētu iekļaut savā svētku tērpā. Meistarklasē tu redzēsi vizuālus piemērus visās apģērbu un aksesuāru kategorijās. Uzzināsi, kādiem sievietes figūras tipiem tie vislabāk piestāv, un kā apģērbu komplektos tos saskaņot. Protams, mode nāk un iet, bet tomēr ir vērts ieklausīties, ja gribi izskatīties jaunāka, modernāka un mūsdienīgāka!


Dalības maksa par nodarbību € 10.00
Pieteikties pa tālruni vai 29393315

Esiet laipni gaidīti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru