Jõekääru kontsert / “Koncerts upes ielokā”


Neljandat aastat toimub Valgas, Rahvusvahelise Militaarajaloo festivali raames Jõekääru Kontsert.

Tegemist on vabaõhu kontserdiga, mis leiab aset linna keskmes asuval Pedeli jõe poolsaarel. 
Võrratu rohelus, koos sillerdava ja lookleva jõevulinaga loob imelise koosluse ning sumedat suveõhtut ilmestavad sajad küünlatuled jõe virvendaval veel. Kontserdi ülesehitusel on eriline rõhk loojuval suvepäikesel, kaunite muusikahelide saatel.

Jõekääru kontsert  toimub 14.08, algusega kell 20.00 ning koos ühe vaheajaga kestab südaööni.
Kuna tegemist on piirilinnas toimuva kontserdiga, siis on esinejaid kaasatud ka naaberriigist, Lätist.
 Käesoleva aasta kontserdil astuvad üles:

2QUIK START, TÕNIS MÄGI, superstaarisaatest GERTU PABBO ja KRISTJAN KANNUKENE, NELE-
LIIS VAIKSOO, ADRIS ERGLIS, valgamaalastele tuntud MAIRI  TANN, LIINA  TSIMMER ja EGNAR
HERNITS.

Võrratu etteastega esineb EESTI KAITSEVÄE ORKESTER, kolonelleitnant PEETER SAAN´i juhatamisel.
Õhtut juhib PEETER OJA.

Kontserdi kava koostamisel on lähtutud põhimõttest-igale eale ja maitsele midagi. Tegemist on kogupere sündmusega. Traditsiooniliselt on kontserdi kohas ka puhvet, seega on igati  mõnus nautda kohvi, suupisteid ja muusikat üheskoos. Jõekääru kontsert loob meeldiva ja mõnusa suvelõpumeeleolu koos  võrratu muusika, valguse-ja hingeliigutava emotsiooniga.

Kontserdi piletid müügis Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle eesti.  Hind kuni 15.juulini 12€, 16.juuli-13.august 14€ ja kontserdipäeval kohapeal 16€. Lapsed kuni 7.a tasuta,  istekoht saatja süles.
Veeda unustamatu suvelõpp Valgamaal !
 __________________________________________________________________
 Jau ceturto gadu pēc kārtas notiks Valgas Militārās vēstures festivāla ietvaros “Koncerts upes ielokā”.

Šis ir brīvdabas koncerts, kas norisināsies Valgas pilsētas centrā Pedeles upes pussalā. Brīnišķīgs zaļums, vizuļojoša un līkumojoša upes čala veido brīnumaino kopumu. Liegu vasaras nakti par izteiksmīgu padara vairāki simti sveču gaismas, kas mirguļo un atspoguļojas uz ūdens. Koncerta norisē būtiska loma ir saulrietam.
Koncerts upes ielokā notiks šā gada 14. augustā plkst. 20:00 un kopā ar pārtraukumu ilgst līdz pusnaktij. Šis koncerts notiek dvīņu pilsētā, tāpēc koncertā uzstāsies arī mākslinieks no Latvijas.

 Koncertā uzstāsies:
“2QUICK START”, TÕNIS MÄGI, GERTU PABBO ja KRISTJAN KANNUKENE no raidījuma “Igaunija meklē superzvaigzni”, NELE-LIIS VAIKSOO, ANDRIS ĒRGLIS, Valgas apriņķa iedzīvotājiem pazīstami MAIRI TANN, LIINA TSIMMER ja EGNAR HERNITS.

Brīnišķīgu priekšnesumu piedāvās IGAUNIJAS BRUŅOTO SPĒKU ORĶESTRIS pulkvežleitnanta PEETER SAAN vadībā. Vakaru vadīs PEETER OJA.

Koncerta programma sastādīta pēc principa, lai tajā dažāda vecuma cilvēki ar dažādām gaumēm varētu atrast sev tīkamo. Koncertā būs arī bufete – ļoti jauki ir baudīt kafiju, uzkodas un mūziku vienlaikus. Koncerts upes ielokā veido patīkamu gaisotni un jauku vasaras beigu noskaņu ar brīnišķīgu mūziku, gaismām un aizkustinošām emocijām. 

Biļetes var iegādāties “Piletilevi” un “Statoil” kasēs. Biļešu cena līdz šā gada 15. jūlijam 12€, no 16.jūlija līdz 13. augustam 14€ un pasākuma dienā uz vietas 16€. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja bez maksas, bet viņiem jāsēž pavadoņa klēpī.
Nāc un pavadi neaizmirstamas vasaras beigas Valgas apriņķī!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru