Lekcija psiholoģijā par veselību (papildināta ziņa)



13.novembrī plkst. 16.30 Semināra ielā 29
 
Lekcijas “Veselības un pozitīvas dzīvesdarbības uzturēšanas psiholoģiskie aspekti” vadītāja Zigfrīda Seržane iesaka nodarbībā nepiedalīties sievietēm grūtniecības periodā, kā arī jaunajām māmiņām līdz bērna viena gada vecumam, lai nenotiktu identificēšanās ar tēmā skartajām problēmām un netiktu izraisītas negatīvas emocijas saudzējoša režīma laikā.
Jau minēts, ka Valkā 13.novembrī notiks lekcija “Veselības un pozitīvas dzīvesdarbības uzturēšanas psiholoģiskie aspekti”, ko vadīs Zigfrīda Seržane, psiholoģijas maģistre, psihoterapeite.

Lekcija būs par dažādiem riska faktoriem cilvēka dzīves posmos, kas negatīvi ietekmē veselību un veicina dažādu psihosomatisku slimību rašanos. Psiholoģe runās par simptomu savlaicīgu atpazīšanu un novēršanas iespējām, iepazīstinot klausītājus ar ekskluzīviem terapijas paņēmieniem. Zigfrīda Seržane tuvākā nākotnē plāno no Rīgas pārcelties uz Valku un piedāvāt iedzīvotājiem riska faktoru pārvarēšanas izpildi praktisku terapiju veidā. Lai to īstenotu, būs jāveic papildu pasākumi, kā arī jāmeklē ieinteresētu sponsoru atbalsts nepieciešamā aprīkojuma iegādei.
Psiholoģe ir palīdzējusi dažādu dzīves grūtību novēršanā, dodot priekšroku ātrām un efektīgām metodēm, lai jau pēc viena seansa cilvēks justu zināmu uzlabojumu.
Lekcija Valkā būs informācija par psihoterapijas sniegtajām iespējām un to, cik liela nozīme ir cilvēka fiziskajai un emocionālajai pašsajūtai.
Zigfrīda Seržane par lekciju neprasa konkrētu samaksu, bet lūdz novērtēt darbu, maksājot pēc tikšanās reizes tik, cik liels labums gūts. To var salīdzināt ar atzīmi, kā skolotājs (šajā gadījumā klausītāji) vērtē skolēna (šajā gadījumā lektora) tēmas izklāstu.
Lekcija notiks 13.novembrī plkst. 16.30 Semināra ielā 29 (zālē, 2.stāvā). Lūdzam iepriekš pieteikties Latvijas – Igaunijas institūtā (Valka, Semināra 29) vai zvanot 26443410, 64781193, vai rakstot uz instituts@valka.lv.
Gada tumšākajā laikā aicinām domāt gaišas domas, tādā veidā rūpējoties par savu veselību.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru