Koncerts "Krievu romances"/Kontsert "Vene romansid"




Piektdien, 13.decembrī plkst. 18.00 Valkas pilsētas kultūras namā koncertēs izcilas balss īpašnieks, populārais krievu romanču izpildītājs Viktors Kozlitins. 
Romances ir viena no krievu kultūras pērlēm, tās ir kā dvēseles atspulgs. V.Kozlitins, izpildot romances ģitāras pavadījumā, ar savu spēcīgo balsi spēj apburt aizvien no jauna. Koncertā mākslinieks izpildīs skaistākās no senajām krievu romancēm, kas apbur ar savu melodisko temperamentu, skumjām un prieku. Ar savu atpazīstamību un kaislīgumu īpaši izceļas romance „Oči čornije” no Fjodora Šaļapina repertuāra. 

Viktors Kozlitins dzimis 1957. gadā Urālā, Čeļabinskas apgabalā un dzied kopš agras bērnības. Pirmo reizi uz skatuves uzstājies jau sešu gadu vecumā Korkino pilsētas kultūras namā. Mūziķis atzīst: „Uz skatuves es jūtos ļoti brīvi, un dziedāšana man vienmēr ir sagādājusi milzīgu gandarījumu.”  
Lūk, ko par koncertu raksta portālā www.atsauksmem.lv: „Apmeklēju krievu romanču izpildītāja koncertu Krustpils kultūras namā. Vispār neesmu krievu mūzikas fans, kur nu vēl romanču. Biju jau sagatavojies uz garlaicīgu pasākumu, taču dzirdētais mani emocionāli uzrunāja tā, ka „skudriņas skrēja pa kauliem". Viktors Kozlitins uzstājās ar tādu pašatdevi, ka koncerta beigās viņa kreklu varēja burtiski „izgriezt" (Bravo māksliniekam!!!).Tiem, kas grib sajust krievu romances šarmu, noteikti iesaku to apmeklēt!”
Biļešu cena uz V.Kozlitina koncertu – 2 lati. Tās iegādājamas kultūras namā un www.bilesuparadize.lv

Lūk, viena dziesma Viktora Kozlitina izpildījumā:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru