"Emociju virpulis laukos"


Vasarā viesu namā „Ausmas” (Valkas novadā) paredzētas nometnes „Emociju virpulis laukos” bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem, radošā, jautrā un interesantā veidā uzzinot par dzīvi laukos. Nometnes norišu laiki: 03.06.-12.06.13; 22.07.-28.07.13; 05.08.-11.08.13. Desmit dienu vasaras nometnes maksa ir 150 Ls un nedēļas - 105 Ls.

Jau piekto gadu viesu nams „Ausmas” organizē radošas un izglītojošas vasaras nometnes. To galvenais uzdevums ir iepazīstināt bērnus ar lauku dzīvi un darbiem, dot iespēju pašiem aktīvi līdzdarboties. Tāpat padomāts par dalībnieku radošuma un praktisko iemaņu attīstību, piedāvājot dažādas nodarbības, kuras palīdzēs īstenot nometnes pedagogs. Būs iepazīšanās ar lauku sētā esošajiem dzīvniekiem, seno lauku darbu izmēģināšana - vilnas vērpšana, tēju lasīšana, māla darbnīcas u.c. Nometnes programmā ir arī ekskursija, sportiskās aktivitātes, brīvdabas kino un citas aizraujošas nodarbes.
„Emocijas virpulis laukos” organizatore Ilze Leicāne (nometņu vadīšanas apliecības Nr. RR000128) norāda uz rūpīgi izstrādātu, kvalitatīvu un saistošu nodarbību saturu un pasākumu scenāriju. Bērni būs nodarbināti visu nometnes laiku, veicinot lauku dzīves piepildījuma sajūtu. Ēdināšana nodrošināta piecas reizes dienā, guļvietas ir muižas telpās. Pieteikšanās beidzas trīs nedēļas pirms nometnes sākuma.
Viesu nams „Ausmas” ir Valkas novada tūrisma uzņēmums, kas piedāvā gan viesu nama pakalpojumus - izmitināšanu, pirts iespējas, telpu īri, gan arī plašu pasākumu organizēšanas klāstu.

Plašāka informācija un pieteikšanās:
Ilze Leicāne
Viesu nams "Ausmas"
www.lainotiek.lv,
ergeme@inbox.lv
+37129234102





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru