Piesakies kursos!



Aicinām pieteikties valodu, radošajos un mednieku kursos (maksas nodarbības), kā arī apgūt projektu rakstīšanu, attīstīt radošo domāšanu un piedalīties komandas saliedēšanas kursos (bezmaksas nodarbības).
Kad bērni un citi mazie radinieki pavadīti skolas gaitās, laiks arī pieaugušajiem padomāt par jaunu zināšanu apgūšanu.
Igauņu valodas grupā aicinām piedalīties interesentus ar nelielām priekšzināšanām, savukārt angļu un franču valodas grupā – gan iesācējus, gan ar priekšzināšanām.
Vienā no radošo kursu grupām jau ceturto gadu notiks rotu gatavošana pērļošanas tehnikā, kuras rezultātu ik pavasari var aplūkot noslēguma izstādē. Otrajā grupā varēs izmēģināt dažādas tehnikas interesantu lietu pagatavošanā, izveidojot sev mīļajiem jaukas dāvanas.
Tuvāk mājām aicinām arī sagatavoties mednieku apliecības iegūšanai vai piedalīties medību vadītāju kursos.
Sadarbībā ar Vidzemes plānošanas reģionu iespējams bezmaksas nodarbībās papildināt un gūt jaunas zināšanas projektu pieteikumu sagatavošanā, attīstīt radošo domāšanu un apgūt metodes ideju meklēšanā, kā arī piedalīties komandas saliedēšanas kursos.
Gaidīsim ieteikumus, ko vēl vēlētos apgūt gan kursu veidā, gan arī viena vakara nodarbībā.
Dalību kursos var pieteikt līdz 12. oktobrim Latvijas – Igaunijas institūtā (Valka, Beverīnas iela 3), zvanot 64781193 vai rakstot instituts@valka.lv.
Šoruden uzņem arī zināšanu sniegtos vitamīnus!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru