Bezmaksas konsultācijas NVO Valkā



Latvijas – Igaunijas institūtā 9. oktobrī nevalstiskajām organizācijām (NVO) būs iespējams saņemt individuālās bezmaksas konsultācijas.
NVO pamatdarbības un attīstības jautājumos konsultēs Valmieras novada fonda (VNF) vadītājs Ansis Bērziņš, par grāmatvedību – ilggadēja NVO grāmatvede Inese Ločmele, par komunikāciju un darbu ar medijiem – VNF sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Ābelīte-Medne, par projektu iesniegumu sagatavošanu – Vidzemes plānošanas reģiona speciāliste Ina Miķelsone.

NVO aicinātas pietiekties Latvijas – Igaunijas institūtā (Valka, Beverīnas 3) vai zvanot 64781193, vai rakstot uz instituts@valka.lv līdz 5. oktobrim. Aicinām savlaicīgi pārdomāt neskaidros jautājumus un pieteikties, lai katram interesentam varētu nodrošināt individuālu konsultācijas laiku, kā arī noskaidrotu, kuras jomas speciālistus gaidītu Valkā.
Līdz novembrim iespējamas bezmaksas konsultācijas ar speciālistiem arī pa e-pastu vai telefonu:

NVO pamatdarbība un attīstība
(NVO izveide, dokumentu sagatavošana, statūtu un pārvaldes institūciju izmaiņas, darbības ilgtermiņa plānošana un stratēģijas izstrāde)
Ansis Bērziņš, VNF vadītājs
Tālr. 64281792, 20258200
NVO grāmatvedība
(Dokumentu kārtošana, izstrāde, kontēšana, gada pārskata sagatavošana, ziedojumu uzskaite u.c.)
Inese Ločmele, NVO grāmatvede
Tālr. 26448343
NVO komunikācija
(Interneta, komunikācijas tehnoloģiju un sociālo mediju izmantošana organizācijas darbā un jaunu biedru, brīvprātīgo piesaistē)
Zane Ābelīte-Medne, VNF sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr. 64281792, 20258200
Projektu iesniegumu sagatavošana
(oriģināla projekta idejas izstrāde, mērķa un darba uzdevumu precīzs formulējums, aktivitāšu un budžeta plāna sastādīšana, kā arī informācija par aktuālajām finansējuma piesaistes iespējām)


NB! Izbraukuma konsultācijās rudens pusē īpašs uzsvars tiks likts uz inovatīvu projekta ideju radīšanu.
Ina Miķelsone, Vidzemes plānošanas reģiona speciāliste
Tālr. 64219021, 29289487
Dzintra Zvejniece, Alūksnes un Apes novada fonda vadītāja
Tālr. 64322236, 28642250
 
Konsultācijas notiek projekta “Pilsoniskās sabiedrības stiprināšana Vidzemē 2012” ietvaros, kuru ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu īsteno Valmieras novada fonds kopā ar Vidzemes partneriem: Alūksnes un Apes novada fondu, Latvijas – Igaunijas institūtu un Vidzemes plānošanas reģionu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru