Vidzemes NVO Labās prakses diena

2011.

2011. gada 20. septembris
Pasākuma tēma – brīvprātīgais darbs kā resurss, tā izpratne. NVO vajadzību apzināšanās un iespējas brīvprātīgo “darba vietu” izveidē.

 
NVO Labās prakses diena vienuviet pulcēs 60 NVO no visa Vidzemes reģiona. Organizācijas, izmantojot līdzšinējo pieredzi, varēs rast kvalitatīvus risinājumus un izstrādāt vadlīnijas gan sev, gan citām NVO, kā soli pa solim attīstīt brīvprātīgo darbu savā kopienā un Vidzemē.
Pasākuma mērķis ir veicināt pieredzes apmaiņu un tīklošanos dažādu novadu un nozaru NVO starpā kopīgu projektu un pasākumu īstenošanai nākotnē.
Savu dalību NVO Labās prakses dienā varat pieteikt līdz 2011. gada 11. septembrim sūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pastu vnf@vnf.lv. Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, tādēļ Jūsu dalību pasākumā apstiprināsim līdz 15. septembrim. Detalizētu pasākuma darba kārtību nosūtīsim kopā ar dalības apstiprinājumu.
Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar Zani Ābelīti-Medni Valmieras novada fondā (tel. 64281792, mob. 20258200, e-pasts: vnf@vnf.lv)!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru