Dabas piektdiena - foto

2010.
Jau otro gadu pirms Lielās talkas notika Dabas piektdiena. Pasākums ar mērķi iedvesmot cilvēkus piedalīties talkā, kā arī uzzināt noderīgu informāciju par iespējām palīdzēt dabai. Šoreiz lieli un mazi piedalījās spēlēs un radošajās darbnīcās. Bija gan no koka atgriezumiem gatavota dambrete, no vecām kastēm - Riču - raču spēle, no kartoniem - lielformāta Cirks. 

Tāpat arī bērni izspēlēja Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācijas sagatavoto Eko spēli, mācījās gatavot konfekšu traukus no plastmasas pudelēm, uzzināja un izmēģināja, kā pareizi darināmi putnu būrīši. Neizpalika arī burbuļu pūšana un izstāde iedvesmai - ko varam pagatavot no lietām, ko citkārt izmestu.
Paldies atbalstītājiem: Valkas novada domei par darbarīkiem, saldajām balvām bērniem, Mākslas skolai - par skaistākajiem darbarīku kātiem pasaulē, Valērijam Zalužinskim par dēlīšiem putnu būrīšiem, veikalam "Kameja" par zaļajām talkas lentītēm. Kā arī liels paldies visām iesaistītajām radošajām personībām, īpaši - Airei Hulkko, Andrejam Rācenim, Ievai Veģerei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru