Bezmaksas seminārs nevalstiskajām organizācijām līdzekļu piesaistei

2011.

30. septembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00 Latvijas – Igaunijas institūtā notiks bezmaksas seminārs nevalstiskajām organizācijām „Jaunākās metodes organizāciju popularizēšanā un līdzekļu piesaistē”.

 
Seminārā stāstīs par priekšnoteikumiem efektīvai līdzekļu piesaistei, par jaunākajām komunikācijas metodēm, par interneta vides izmantošanu organizācijas darba popularizēšanā (mājas lapas, blogi, sociālie tīkli, bezmaksas e-ziņu izdevums). Tāpat būs iespēja uzzināt par sadarbību ar Labdarības faktoru ziedojumu piesaistē.
Semināru vada lektore Ilze Šēfelde-Siliņa, portāla Labdarības faktors vadītāja ar ilggadēju pieredzi NVO sektorā sabiedrisko attiecību jomā un līdzekļu piesaistē, pētījuma „Kā trūkst Latvijas NVO?” līdzautore, rokasgrāmatu par organizāciju darbības jautājumiem autore, lektore un konsultante.
Apmācībās gaidīti NVO – biedrību un nodibinājumu – gan sabiedriskā labuma, gan biedru labuma organizāciju pārstāvji, reliģiskās organizācijas.
Apmācības organizē Labdarības faktors sadarbībā ar Amerikas Savienoto Valstu vēstniecību Latvijā, rotaļu un attīstības centru „Mana kabatiņa” un biedrību „Latvijas – Igaunijas institūts”.
Lūdzam pieteikties Latvijas Igaunijas institūtā, zvanot 64781193, 29158517 vai rakstot instituts@valka.lv.
Charity Factors ir jauna labdarības iniciatīva, kas veidota, lai stiprinātu labdarības organizāciju konkurētspēju un mudinātu izmantot inovatīvus mehānismus ziedojumu piesaistē. Latvijā fondu Charity Factors pārstāv portāls www.labdaribasfaktors.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru