Aicinām uz NVO dienu

2010.
Iejusties tēlos un izdzīvot lomas prožektoru gaismā, iemācīties sniegt pirmo palīdzību, piedalīties spēļu turnīros, stāstīt pašiem mazākajiem par videi draudzīgu uzvedību, padarīt Valkas novadu sakoptāku, mainīties ar pieredzēm, piedalīties labdarības pasākumos, mammām un tētiem darboties kopā ar mazulīšiem, uzzināt no vecākās paaudzes kulinārijas noslēpumus un pašam kļūt par skolotāju, mācīties valodas, interesantās aktivitātēs iepazīties ar kaimiņiem igauņiem. Apkopojot - apgūt to, kas palīdz ikdienas dzīvē – gan praktiskā, gan psiholoģiskā ziņā.

 
Te ir uzskaitīta tikai daļa no piedāvājuma, kas pieejama Valkas novada iedzīvotājiem. Ikdienas steigā mēs bieži nepamanām, cik liela nozīme var būt nevalstiskajām organizācijām (NVO), biedrībām, interešu klubiņiem. Tajos var gūt pirmo pieredzi brīvprātīgajā darbā, izmēģināt, vai pēc skolas beigšanas gribētu strādāt šajā nozarē, dažādot ikdienu ar interesantiem pasākumiem, apgūt daudz jaunu prasmju.
Diemžēl trūkst informācijas, ko varam gūt no Valkas novada NVO, tāpat arī šīs organizācijas viena par otru zina pārāk maz. Tādēļ Valkas novada NVO dienā būs iespēja uzzināt par katru organizāciju sīkāk. Kā gadatirgū - iedzīvotāji un iestādes, kas vēlas sadarboties ar NVO, gaidīti iepazīties ar piedāvājumu un izvēlēties sev piemērotākos.
Aicinām pieteikties Valkas novada NVO, interešu grupas, klubiņus, lai pastāstītu iedzīvotājiem, pašvaldību pārstāvjiem un viens otram par saviem labajiem darbiem, pieredzi, arī nākotnes gaidām. Forums notiks Valkā, Bērnu un jauniešu centra „Mice” zālē (Semināra 27). Sākums plkst. 10.00, pulcēšanās un reģistrācija no 9.30.
Uzzināsim viens par otru un kopīgi veicināsim novada attīstību! (Pieteikšanās un plašāka informācija Latvijas – Igaunijas institūtā – Valka, Beverīnas 3 vai pa tālr. 64781193, 29158517, vai rakstot instituts@valka.lv).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru