Aicinām uz apaļā galda diskusiju Valkā

2011.

„Brīvprātīgā darba izpratne un nozīme, tam labvēlīgas vides veidošana Latvijas reģionos un tā attīstības iespējas“
2011. gads, saskaņā ar 2009. gada 27. novembra Eiropas Savienības Padomes lēmumu, ir pasludināts par Eiropas Brīvprātīgā darba gadu (EBDG). Eiropas Savienības dalībvalstis popularizē brīvprātīgā darba vērtības un nozīmi sabiedrībā, kas ir unikāls veids prasmju un kompetenču pilnveidošanā, sabiedrības saliedēšanā un demokrātijas stiprināšanā. Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) ir koordinējošā institūcija EBDG 2011 īstenošanai Latvijā. 

 
Lai noskaidrotu brīvprātīgā darba izpratnes un labvēlīgas vides veidošanas nosacījumus Latvijas reģionos, IZM, sadarbībā ar nevalstiskajām organizācijām un pašvaldībām, vasaras mēnešos organizē apaļā galda diskusijas piecos plānošanas reģionos – Daugavpilī (Latgale), Valkā (Vidzeme), Ventspilī (Kurzeme), Jelgavā (Zemgale) un  Rīgā.
Apaļā galda diskusija Valkā notiks 7. jūlijā  plkst. 11:00 – 13:00, Valkas pilsētas domē.
Aicinām Valkas novada NVO un pašvaldību iestādes piedalīties diskusijā, lai kopīgi noskaidrotu brīvprātīgā darba labvēlīgas vides veidošanas nosacījumus Valkas reģionā.
Diskusiju struktūra plānota tāda, lai diskusijas pirmajā daļā visos reģionos apspriestu kopējo tēmu - „Brīvprātīgā darba izpratne un nozīme, tam labvēlīgas vides veidošana Latvijas reģionos un tā attīstības iespējas“ -, bet otrajā daļā tās tēmas, kas aktuāla tieši konkrētajam reģionam.
Situāciju Valkā un aktuālās problēmas, kas saistītas ar brīvprātīgā darbu, vislabāk pārzina Valkas reģiona NVO, pašvaldības institūcijas un aktīvisti, tādēļ aicinām Valkas pārstāvjus ieteikt Valkas reģionam aktuālās  tēmas, ko būtu nepieciešams pārspriest diskusijā. Tēmas lūdzam sūtīt diskusijas koordinatorei Valkā Rominai Meļņikai līdz 2011. gada 27. jūnijam!


Kontaktpersonas
ROMINA MEĻŅIKA
Apaļā galda diskusijas koodinatore Valkā 
Biedrības "Jauniešu klubs "Pēda”” direktore
E-pasts: romina.melnika@valka.lv
Mob. tel.: 29472781

 
LINDA ANAITE
Komunikācijas konsultante 
Korporatīvās komunikācijas aģentūra „2C”
E-pasts: linda.anaite@2c.lv
Mob. tel.: 27848062

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru