Ēdiet un vairojieties!



Tas ir tikai viens no profesora Anatolija Danilāna spārnotajiem izteicieniem, kuru 24. oktobra lekcijas vakarā netrūka. Ar Lauku partnerības „Ziemeļgauja” un Valkas novada domes atbalstu profesors ciemojās Valkā, pulcējot gandrīz 200 interesentus.
Saprotami un ar krietnu humora devu profesors stāstīja par cilvēka uzbūves īpatnībām, iekšējo orgānu darbību, baktēriju nozīmi un veselīga dzīvesveida priekšnosacījumiem, uzturot klausītāju ieinteresētību divu stundu garumā. Izcilais ārsts sanākušos aicināja nebaidīties viņu pārtraukt, jautāt vai pat gulēt, ja ir tāda vēlme. Tāpat arī – labākais ārsts uz pasaules ir katra paša ķermenis, kurā ir jāieklausās.
Anatolija Danilāna uzstāšanās ir jādzird, to grūti atstāstīt, tomēr daži no teicieniem, kas ik pa brīdim lika zālē pāršalkt smiekliem: „Nesagremojamās šķiedrvielas ir kā komunistes – grib, lai visiem labi, tāpēc iznēsā visas labās vielas zarnu traktā”; „Neuztraucieties par diētām – ja kāds grib pieņemties svarā, lai ievēro diētu! Labāk ēst vairāk dārzeņus un augļus, nevis badoties”; „Baktērijas radās pirms mums. Lūdzu, cienīsim!”; „Mūsu zarnu trakta ir zoodārzs”; „Ja ir vēlme doties uz aptieku, līdz tai vajag aizskriet, apskriet piecas reizes apkārt un doties atpakaļ uz māju – efekts lielāks, nauda ietaupīsies”; „Visas slimības nav no nerviem”.
Pēc lekcijas profesors atbildēja uz klātesošo jautājumiem gan publiski, gan individuāli, kā arī pozēja fotogrāfiem. Gaidīsim profesoru Valkā arī citā reizē!



3 komentāri:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

    AtbildētDzēst
  2. Mums steidzami nepieciešami orgānu donori, nieru donori, sieviešu olas, nieru donori. Summa: USD 500 000,00 dolāri
    Sieviešu olu summa: USD 500 000,00 dolāri
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Lūdzu, kopīgojiet šo ziņu.


    We are urgently in need of Organs Donors, Kidney donors,Female Eggs,Kidney donors Amount: $500.000.00 Dollars
    Female Eggs Amount: $500,000.00 Dollars
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Please share this post.

    AtbildētDzēst
  3. Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai arī pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 dolāru apmērā par jūsu nieri. Mani sauc doktors Maksvels, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Lūdzu, dariet mums zināmu, ja jūs interesē nieru vai
    Ērģeles, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.

    E-pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR Maksvels

    AtbildētDzēst