Sākas gatavošanās jubilejas Robežtirgum

Tuvojoties pavasarim, Valkas Tūrisma informācijas birojs (TIB) sāk gatavoties Lielajam Labdarības Robežtirgum, kas šogad būs desmitais, tātad jubilejas! Kā jau ierasts, Robežtirgus norisināsies maija pirmajā nedēļas nogalē – sestdien, 5.maijā Valkā, Lugažu laukumā.

Visi vietējie, tuvie un tālie amatnieki, ražotāji vai vienkārši tie, kuri vēlas parādīt un prezentēt sevi vai kādu produktu, 5.maijā ir laipni gaidīti Valkā – pilsētā, kur sākas Latvija. Visvairāk gaidām tieši vietējos – Valkas, Valgas un tuvākās apkārtnes tirgoties gribētājus!


Nemainīgi Robežtirgus ideja un mērķis ir labdarība, visi tirgū iegūtie līdzekļi par tirdzniecības vietu nomu, loteriju un labdarības desiņām tiks ziedoti kādam konkrētam mērķim. Iepriekšējos gados līdzekļi ir ziedoti rotaļu laukuma izveidei, krēslu iegādei Bērnu un jauniešu interešu centram. Pateicoties Labdarības Robežtirgum, J.Cimzes Valkas Mūzikas skolai ir iegādāts akordeons un nepieciešamā tehnika, lai ik dienu pilsētā atskaņotu J.Cimzes tautas dziesmas apdari „Teici, teici valodiņa”. Līdzekļi ir novirzīti arī pilsētas skeitparka izveidei un inventāra iegādei, Valkas pilsētas tirgus labiekārtošanai – jaunu galdu iegādei un Valkas novada bibliotēku grāmatu krājumu papildināšanai.

Šogad paralēli kultūras programmai un andelei tiek plānotas dažādas aktivitātes, tā padarot svētkus vēl ģimeniskākus.

Papildus informācija:
Valkas TIB, tel.+371 64725522, mob.tel +371 26446602, e-pasts tib@valka.lv

Liene Bērziņa,
Valkas TIB vadītāja

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru