Ievāc zināšanu ražu jau tagad!

2009.
Valodu kursi
Latviešu, igauņu, angļu, vācu, franču un šogad arī spāņu valodas mācības notiks divas stundas nedēļā darbadienu vakaros. Igauņu un angļu valodās gaidām gan iesācējus, gan interesentus ar priekšzināšanām. Ja kursantiem būs interese, tāpat kā pagājušajā gadā, dažās nodarbībās valoda tiks apgūta, veicot pavisam citus uzdevumus, piemēram, gatavojot ēst.


Mednieku un medību vadītāju kursi
Arī šogad sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti mācīties aicinām topošos medniekus un medību vadītājus. Tā ir sagatavošana pirms eksāmena apliecības iegūšanai. Nodarbības plānotas mēneša garumā, 2 dienas nedēļā.

Radošie kursi
Vēl nebijis piedāvājums ir radošie kursi. Tajos interesenti varēs apgūt dažādas tehnikas paštaisītu lietu gatavošanai, kā arī iemācīties veidot rotas. Nodarbības notiks mākslas skolas speciālistu vadībā. Rotu gatavošana - sadarbībā ar "Roosi" veikalu Valgā.

Veselības kursi
Jaunums ir arī veselības kursi - nodarbības kopā ar fizioterapeitu un ievads nūjošanā.

Krīzes laikā jāmeklē dažādas iespējas, lai varētu veiksmīgi turpināt vai atsākt rosīties darba tirgū, pilnveidot savas prasmes un ar vaļasprieku arī papildus nopelnīt.
Aicinām iedzīvotājus izteikt savas vēlmes par to, ko pašlaik būtu vērtīgi apgūt.
Iegūsti jaunas zināšanas un jaunas iespējas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru