Stila nodarbības


2017.gada 7.janvārī plkst.11:00 profesionāla stiliste Ineta Zariņa aicina uz stila nodarbību "15 vissvarīgākās lietas, kuras nepieciešamas katras sievietes garderobē". 

Inetas Zariņas ceļš stilistes profesijā aizsākās jau 90-to gadu sākumā līdz ar termina „imidžs” parādīšanos. Darbojas kā krāsu un stila konsultante, make-up speciāliste. Ikdienā aktīvi strādā ar individuāliem klientiem, lasa lekcijas, vada stila kursus un meistarklases, veido klientiem stila pārvērtības. Sniedz personīgā un biznesa stila konsultācijas uzņēmuma darbiniekiem. Ineta sadarbojos ar TV un ir galvenā padomdevēja raidījumam "Stila padomi" kopā ar TC "Valleta", Valmierā.

Nodarbības laikā būs iespēja katrai sievietei uzzināt par apģērbu komplektēšanas pamatlikumiem, kā izveidot sezonālo bāzes kapsulu, kāda ir formula optimālam apģērbu skaitam.

Visi interesenti gaidīti Latvijas-Igaunijas institūta telpās, Rīgas ielā 25. 

Dalības maksa par vienu nodarbību € 10.00

Pieteikties pa tālruni 64781193 vai 29393315


1 komentārs:

  1. Kredīta piedāvājums ir samazinājusi likme
    Es visiem, kas interesējas par finansiālu palīdzību piešķir aizdevumus. Tas ir aizdevums starp indivīdu ar vienkāršiem nosacījumiem un īpašās šim faktam dažus noteikumus, procedūru pienācīgai veikšanai. Manu visā aizdevuma procentu likme ir 3 % un atmaksa notiek katru mēnesi, ja jebkurā laikā jūs interesē sazinieties ar mani pa e-pastu: geogialuiza@gmail.com

    AtbildētDzēst