“Valka nelikvõistlus 2014” viimane etapp toimub 13.detsembril! / Noslēdzošais “Valkas četrcīņa – 2014” posms 13. decembrī!

„Valka nelikvõistlus 2014” neljas ehk viimane etapp leiab aset 13.detsembril kl 11:00. Algselt planeeritud suusavõistluse asemel toimub ilmastikutingimuste tõttu jooksuvõistlus.

Distantsid: 8km „suur nelikvõistlus”, 4km „väike nelikvõistlus”.
Tervisejooksu distantsid: meestele 4km, naistele 2km.
Jooksuvõistlus toimub Valka laululava juures oleval 2km pikkusel rajal.

Võistlema pääseb alates 12. eluaastast. Seekord ei toimu ilmastiku- ja rajatingimuste tõttu eraldi lastejooksu. Plaanide kohaselt peaks toimuma ühisstart, aga väga halbade ilmastikutingimuste (väga libeda raja!) korral on võimalikud ka üksikstardid 30-sekundiliste intervallidega (teatatakse võistluspäeval).

Võistlusele registreerimine toimub võistluspäeval kohapeal kl 09:30-10:45 või eelnevalt Internetis leheküljel: https://docs.google.com/forms/d/1hIIX06QOEg_OflxMZ8Uymubrj24bLscLFFfv8CiBh6w/viewform, kus on võimalik tutvuda ka võistlusmäärusega.

Valka kihelkonda sissekirjutatud elanikele on osavõtt tasuta. Ülejäänud, kes on registreerunud võistlusele 10 päeva enne võistluspäeva, peavad tasuma osavõtutasu 5 eurot (võimalik tasuda kohapeal). Võistluspäeval registreerudes on osavõtutasu 7 eurot, tervisesportlastel ja kuni 14-aastastel lastel 2 eurot.

Tulge nautige jooksu vabas õhus

!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru