Näitus Valka Kunstikoolis/ Izstāde Valkas Mākslas skolā


Valka Kunstikooli õpilased ja koolikollektiiv valmistasid Läti sünnipäeva auks kauni loominguliste tööde näituse.
1. kuni 3. kursuse õpilased joonistasid, maalisid ja lõid erinevaid originaalseid kompositsioone. Meie õpilased proovivad igas õppeaines oma ideedega väljendada seda, mis igapäevaselt jääb sageli ütlemata. Joonistustel ja maalidel domineerivad tunded ja üleelamised, armastus oma kalli maa vastu, uhkus enda üle.
Oma kogemusi Läti kohta jagavad ka meie õpilased, kes elavad Valgas. See on hea võimalus tutvuda erinevate rahvuste loomingulise maailmanägemusega.


Näitusele on oodatud kõik Valka ja Valga elanikud, meie õpilaste lähedased ning ka teised kunstihuvilised. Näitus on avatud tööpäevadel.
Valga Kunstikooli õpetaja Daiga Soloveiko
____
Valkas Mākslas skolas audzēkņi un skolas kolektīvs Latvijas dzimšanas dienai par godu izveidojuši skaistu radošo darbu izstādi.
1. līdz 3.kursa audzēkņi veidojuši gan zīmējumus, gan gleznojumus, kā arī aplūkojamas dažādas oriģinālās kompozīcijas.
Valkas Mākslas skolas audzēkņi katrā no mācību priekšmetiem ar savām idejām centušies pateikt to, kas ikdienā bieži paliek nepateikts. Zīmējumos un gleznojumos dominē sajūtas un pārdzīvojumi, mīlestība pret savu dzimto zemi, lepnums par Sevi.
Iespaidos par Latviju dalās arī Igaunijā / Valgā/ dzīvojošie skolas audzēkņi. Tā ir unikāla iespēja redzēt dažādu tautību radošo skatījumu par tēmu ”PA saule”.

Laipni aicināti visi, visi Valkas un Valgas iedzīvotāji , mūsu audzēkņu vecāki un citi mākslas interesenti aplūkot šo izstādi!
Valkas Mākslas skolas skolotāja Daiga Soloveiko

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru