Ehete näitus





Kui ümmargused, piklikud, laiad, kandilised, läbipaistvad, erksad pärlid  loominguliste inimeste kätte satuvad, siis valmib neist tõeline aare. Läti-Eesti instituudis toimunud käsitööringides valminud meistriteoseid on võimalik näha Valka kultuurimaja hallis saalis (valvelaua juures). Näituse avamine toimub 18. septembril kl 18.00. Näitus on avatud 17. oktoobrini ning see on kõigile tasuta.
Kuigi juhised ja materjalid on ühesugused, on valminud ehted kordumatud. Käsitööringis valmistatud ehteid võib kanda nii igapäevaselt kui ka pidudel, ehe võib olla armsaks kingituseks või isegi pruudi aksessuaariks. Aire Hulkko juhitud käsitööring on Läti-Eesti instituudis toimunud juba viis hooaega. Käsitööringist võtavad osa nii eestlased kui lätlased.
Läti-Eesti instituudis toimub veel teinegi käsitööring, mida juhib Daiga Soloveiko. Daiga Soloveiko juhitud käsitööringis õpitakse erinevaid käsitöötehnikaid ning meisterdatakse vahvaid kingitusi. Näitusel võib näha ka fotosid, millele on jäädvustatud tublid käsitöönaised oma kauneid töid valmistamas.
Läti-Eesti instituut tänab omalt poolt nii õpetajaid kui ka käsitöölisi mõnusate koosveedetud õhtute, huvitavate ideede ja positiivse suhtumise eest. Mõlemad käsitööringid alustavad oma uut hooaega oktoobris. Ootame nii vanu kui ka uusi liikmeid!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru