Bezmaksas konsultācijas Valkas apkaimes organizācijām




Otrdien, 9. oktobrī no plkst. 13:00 Valkā, Latvijas – Igaunijas institūtā (Beverīnas ielā 3), nozares speciālisti sniegs bezmaksas konsultācijas nevalstiskajām organizācijām (NVO). Konsultācijas ir pieejamas par NVO pamatdarbības, juridiskiem, grāmatvedības un komunikācijas jautājumiem, kā arī par projektu pieteikumu sagatavošanu. Konsultācijām līdz 5. oktobrim var pieteikties Latvijas – Igaunijas institūtā (instituts@valka.lv, tel. 64781193).

Par NVO juridiskajiem jautājumiem, darbības ilgtermiņa plānošanu un stratēģijas izstrādi interesentus konsultēs Ansis Bērziņš, Valmieras novada fonda valdes priekšsēdētājs, kas ikdienā strādā ar ziedotājiem un dažāda apjoma projektiem. Par grāmatvedības dokumentu kārtošanu, gada pārskata sagatavošanu, ziedojumu uzskaiti un citiem saistītiem jautājumiem konsultēs ilggadēja NVO grāmatvede Inese Ločmele. Par projektu iesniegumu sagatavošanu un oriģinālu projekta idejas izstrādi konsultēs Vidzemes plānošanas reģiona speciāliste Ina Miķelsone. Savukārt par interneta, komunikācijas tehnoloģiju un sociālo mediju izmantošanu organizācijas ikdienas darbā konsultācijas sniegs Zane Ābelīte-Medne, Valmieras novada fonda sabiedrisko attiecību speciāliste, kas atbild par organizācijas ikdienas komunikāciju publiskajā telpā un saziņu ar ziedotājiem.
Valmieras novada fonds jau vairākus gadus aktīvi dalās pieredzē ar citām NVO, lai attīstītu vidi ilgtspējīgai un uz rezultātu orientētai organizāciju darbībai. Pateicoties Sabiedrības integrācijas fonda finansiālam atbalstam, Vidzemē līdz pat novembrim ir pieejamas bezmaksas individuālas konsultācijas reģiona nevalstiskajām organizācijām. Vēl konsultēties var par grāmatvedības jautājumiem un par projektu pieteikumu sagatavošanu.
Individuālajām konsultācijām var pieteikties gan pastāvošu, gan tikai vēl topošu NVO pārstāvji. Konsultācijas pieejamas gan pa e‑pastu vai telefonu, gan klātienē (Valmierā un Alūksnē), iepriekš vienojoties par vēlamo laiku. Plašāka informācija par konsultācijām atrodama Valmieras novada fonda mājas lapā www.vnf.lv!
Konsultācijas notiek projekta "Pilsoniskās sabiedrības stiprināšana Vidzemē 2012" ietvaros. Projekta iesniedzējs ir Valmieras novada fonds ar sadarbības partneriem – Vidzemes plānošanas reģionu, Alūksnes un Apes novada fondu un Latvijas – Igaunijas institūtu Valkā.

Papildu informācija:
Zane Ābelīte-Medne, VNF sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: 20258200, 64281792; e-pasts: vnf@vnf.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru