Bezmaksas konsultācijas Vidzemes nevalstiskajām organizācijām








Valmieras novada fonds (VNF), sadarbībā ar citām nevalstiskajām organizācijām Vidzemē, līdz pat novembrim piedāvā bezmaksas konsultācijas reģiona nevalstiskajām organizācijām (NVO).

Speciālisti interesentus par dažādiem NVO svarīgiem jautājumiem konsultē pa telefonu vai e-pastu, bet rudens pusē plānoti vairāki izbraukumi Vidzemes pilsētās.
Gada otrajā pusē gaidāms projektu konkurss Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta programmā “NVO fonds”. Lai sniegtu nepieciešamo atbalstu un nodrošinātu kvalitatīvu pieteikumu sagatavošanu un NVO ikdienas darbu, bez maksas pieejamas šādas individuālās konsultācijas: NVO pamatdarbība un attīstība (Ansis Bērziņš, VNF vadītājs, tālr. 64281792, 20258200, e-pasts: ansis.berzins@vnf.lv); NVO grāmatvedība (Inese Ločmele, NVO grāmatvede, tālr. 26448343, e-pasts: inese.locmele3@inbox.lv); NVO komunikācija (Zane Ābelīte-Medne, VNF sabiedrisko attiecību speciāliste, tālr. 64281792, 20258200, e-pasts: zane.abelite@vnf.lv); projektu iesniegumu sagatavošana (Ina Miķelsone, Vidzemes plānošanas reģiona speciāliste, tālr. 64219021, 29289487, e-pasts: ina.mikelsone@vidzeme.lv un Dzintra Zvejniece, Alūksnes un Apes novada fonda vadītāja, tālr. 64322236, 28642250, e-pasts: dzintra_zv@inbox.lv). Ar speciālistiem var tikties arī klātienē (Valmierā un Alūksnē), iepriekš vienojoties par vēlamo laiku. Izbraukuma konsultācijas citās Vidzemes pilsētās tiks organizētas pēc pieprasījuma, un informācija par tām sekos vēlāk.
Konsultācijas notiek projekta "Pilsoniskās sabiedrības stiprināšana Vidzemē 2012" ietvaros. Projekta iesniedzējs ir Valmieras novada fonds ar sadarbības partneriem – Vidzemes plānošanas reģionu, Alūksnes un Apes novada fondu un Latvijas – Igaunijas institūtu Valkā.
Projekta mērķis ir veicināt ilgtspējīgu, uz rezultātu orientētu NVO darbību Vidzemes reģionā, kā arī vairot reģiona iedzīvotāju savstarpējo sadarbību un līdzdalību sabiedrībai aktuālu un nozīmīgu problēmu risināšanā savā kopienā, iesaistoties nevalstisko organizāciju darbībā un to organizētajās aktivitātēs. To paredzēts īstenot, piedāvājot bezmaksas konsultācijas, organizējot Vidzemes NVO forumu, informējot par aktualitātēm, veidojot apkaimes darbnīcas Valmieras pusē un diskusijas kopienas attīstības veicināšanai Valkā un Alūksnē, kā arī organizējot labdarības pasākumus Valmierā un Alūksnē. Pasākuma norisi finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru