Valkā viesosies Ziņģīte

2010.
„Kur vien pagriezies, kāds trenažieris priekšā: koka zars, telpās - durvju rokturis vai stendere. Pieturies un met pa gaisu kājas, apļo vidukli, trenē roku muskuļus, lai nav peļu vēderiņu. Un, katrā ziņā, parāpo!”

 
Tā savā grāmatā „Nekādu brīnumu. Vienkārši Ziņģīte” raksta veselīga dzīvesveida piekritēja Inese Ziņģīte.
Spriganā kundze ir izcils piemērs pašas izstrādātajai metodikai, kas pamatā labai veselībai, pozitīvai enerģijai un skaistam augumam. Ziņģīte par asinsrites veicināšanu, izmantojot tikai dvieli, rāpošanas neatsveramo nozīmi un daudziem citām noderīgām lietām pastāstīs 14. aprīlī klātienē Valkā (interesentus lūdzam sazināties, izmantojot zemāk nōrādītos kontaktus).
Enerģiskās dāmas teiktajā aicinām ieklausīties ikvienu. Ziņģītei ir padomi gan jauniem cilvēkiem, lai tie nezaudētu pievilcību vīra/sievas acīs („smuka sēžamvieta mūsdienās esot tikai piecām no simt meitenēm”, teikusi Ziņģīte), gan arī vecāka gadagājuma cilvēkiem slimību pārvarēšanai un dzīvesprieka veicināšanai.
Interesentus aicinām ņemt līdz dvielīti, kā arī uzvilkt ērtu apģērbu, lai Ziņģītes teikto varētu arī praktiski izmēģināt.
Mācīšanos mūža garumā rosina atbalstīt un Inesi Zinģīti uz Valku aicina „Latvijas – Igaunijas institūts”. Iemācies ko jaunu un pilnveido sevi ik dienu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru