Uzzini par EDS, aušanu bez stellēm, dzīvi Japānā un kāzu muzeju!

2011.
20. janvārī plkst. 16.30 "Ciemiņu ceturtdienu" ietvaros Latvijas - Igaunijas institūtā ciemosies Kāzu muzeja vadītāja Vivita Pozņaka, kas pastāstīs par Kāzu muzeja bagātībām, piedāvātajiem rituāliem un savas ģimenes saistību ar kāzām. Dalība - bezmaksas.

 
24. janvārī plkst. 15.30 „Praktiskās pirmdienas” ietvaros Latvijas – Igaunijas institūtā aicinām uz tikšanos ar speciālistu no Valsts ieņēmumu dienesta, kas pastāstīs par elektroniskās deklarēšanas sistēmu jeb EDS. Tā kā no 1. janvāra nodokļu un informatīvās deklarācijas jāiesniedz tikai izmantojot EDS, ir būtiski iepazīties ar šo sistēmu un tās priekšrocībām. Seminārs ir bezmaksas.
25. janvārī plkst. 15.30 „Ogu otrdienas” ietvaros Latvijas – Igaunijas institūtā ciemos gaidām Strenču novada vidusskolas direktori Daci Gaigalu, kas dzīvojusi Japānā, iepazinusi tās kultūru. Dace dalīsies pieredzē, rādīs bildes, kā arī atbildēs uz interesentu jautājumiem. Dalība – bezmaksas.
31. janvārī plkst. 16.30 „Praktiskās pirmdienas” ietvaros Latvijas – Igaunijas institūtā būs iespēja uzzināt aušanas veidu, kuram nav nepieciešamas stelles, pietiek ar pašdarinātu rāmi. Par rāmja gatavošanu stāstīs un aušanu demonstrēs rokdarbniece Inese Pētersone. Nodarbība ir bezmaksas.
Iepriekš lūdzam pieteikties Latvijas – Igaunijas institūtā, zvanot 64781193, 29158517 vai rakstot instituts@valka.lv.
Latvijas – Igaunijas institūts uzsācis jaunu nodarbību ciklu. „Praktiskajās pirmdienās” interesenti varēs iegūt dzīvē noderīgas zināšanas, „Ogu otrdienās” tikties ar cilvēkiem „odziņām” – stāstnieki būs gan sabiedrībā zināmi, gan tādi cilvēki, kas gatavi dalīties savā dzīves pieredzē, interesantos atmiņstāstos, notikumos. „Ciemiņu ceturtdienās” aicinām uzņēmējus, bankas, organizācijas, pašvaldības pārstāvjus un citas institūcijas dalīties jaunumos, piedāvājumos, informēt par aktivitātēm, kas iedzīvotājiem būtu noderīgas ikdienā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru