„Praktiskās pirmdienas”, „Ogu otrdienas”, „Ciemiņu ceturtdienas”

2010.
Latvijas – Igaunijas institūts uzsāk jaunu nodarbību ciklu. „Praktiskajās pirmdienās” interesenti varēs iegūt dzīvē noderīgas zināšanas, „Ogu otrdienās” tikties ar cilvēkiem „odziņām” – stāstnieki būs gan sabiedrībā zināmi, gan tādi cilvēki, kas gatavi dalīties savā dzīves pieredzē, interesantos atmiņstāstos, notikumos. „Ciemiņu ceturtdienās” aicinām uzņēmējus, bankas, organizācijas, pašvaldības pārstāvjus un citas institūcijas dalīties jaunumos, piedāvājumos, informēt par aktivitātēm, kas iedzīvotājiem būtu noderīgas ikdienā. 

 
Plānots, ka „Praktisko pirmdienu” nodarbības būs maksas pasākums, „Ogu otrdienas” būs par simbolisku samaksu (tikai, ja stāstniekam būs jāsedz ceļa izdevumi), savukārt „Ciemiņu ceturtdienās” par semināru nebūs jāmaksā.
Pirmā nodarbība notiks jau 4. novembrī plkst. 16.00 Latvijas – Igaunijas institūta semināru telpā (Beverīnas 3). Ciemiņš būs Hipotēku bankas pārstāve Inga Krastiņa, kas pastāstīs par biznesa ideju konkursu jauniešiem „Lec biznesā”. Ieeja – bezmaksas.
„Ogu otrdienas” stāstnieks būs Valkas pilsētas kultūras nama direktore Aija Sallu. Uzzināsim par interesantajiem notikumiem, kas piedzīvoti, strādājot kultūras namā, pašas Aijas aizraušanos un skatījumu uz kultūras dzīvi kopumā. Stāstnieku gaidām 9. novembrī plkst. 16.00 Latvijas – Igaunijas institūta semināru telpā. Ieeja – bezmaksas.
Savukārt „Praktiskajā pirmdienā” 15. novembrī Valkā praktizējošā veterinārārste Ingrīda Vilne pastāstīs, kā rūpēties par mājdzīvnieka labklājību, veselību un sniegt pirmo palīdzību savam mīlulim, ja tāda nepieciešama. Šoreiz par suņiem, kādu citu pirmdienu – par kaķiem. Nodarbības sākums plkst. 17.00 Latvijas – Igaunijas institūta semināru telpā. Ieeja – 2 Ls.
Uz „Praktisko pirmdienu”, „Ogu otrdienu” un „Ciemiņu ceturtdienu” lūdzam pieteikties zvanot 64781193, 29158517 vai rakstot instituts@valka.lv.
Gaidām arī iedzīvotāju ieteikumus, kādas praktiskās nodarbības būtu nepieciešamas, kādus stāstniekus gribētu klausīties. Tāpat aicinām arī uzņēmējus un dažādas organizācijas dalīties ar saviem jaunumiem un piedāvājumiem, stāstot, kāds no tā būs labums novadniekiem.
Atgādinām, ka ir iespēja pieteikties uz jaunumiem savā e-pasta kastītē par Latvijas – Igaunijas institūta piedāvājumu. Piesakies rakstot uz instituts@valka.lv.
Jaunas zināšanas rada jaunas iespējas. Izmanto tās un padari savu dzīvi krāsaināku!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru