Pirms Ziemassvētkiem - par pozitīvo domāšanu; sagaidot zaķa-kaķa gadu – par kaķu veselību

2010.
13. decembrī Praktiskās pirmdienas ietvaros plkst. 17.00 Latvijas – Igaunijas institūtā aicinām uzzināt noderīgas lietas par kaķu veselību, uzturēšanu un paradumiem. Veterinārārste Ingrīda Vilne dalīsies arī interesantos faktos par kaķu raksturu, kā arī atbildēs uz konkrētiem jautājumiem par Jūsu mājdzīvnieku (dalības maksa – 2 Ls). Mēģināsim mazliet paredzēt, ko varam sagaidīt no zaķa-kaķa gada, ko no sava mājdzīvnieka nākamajā sezonā būtu ieteicams apgūt.

 
21. decembrī Ogu otrdienas ietvaros plkst. 15.30 Latvijas – Igaunijas institūtā par pozitīvās domāšanas spēku, tās avotu mūsdienu situācijā un savu pieredzi stāstīs Māra Bondare-Petersena (dalība – bezmaksas). Pārdomās par šo tēmu viņa dalījusies arī, viesojoties Latvijas Radio. Saulgriežu gaidīšanas laikā iedegsim ne tikai svecītes, bet gūsim iedvesmu no gaiša cilvēka.
Uz nodarbībām lūdzam iepriekš pieteikties, zvanot 64781193, 29158517 vai rakstot instituts@valka.lv.
Latvijas – Igaunijas institūts ir uzsācis jaunu nodarbību ciklu. „Praktiskajās pirmdienās” interesenti varēs iegūt dzīvē noderīgas zināšanas, „Ogu otrdienās” tikties ar cilvēkiem „odziņām” – stāstnieki būs gan sabiedrībā zināmi, gan tādi cilvēki, kas gatavi dalīties savā dzīves pieredzē, interesantos atmiņstāstos, notikumos. „Ciemiņu ceturtdienās” aicinām uzņēmējus, bankas, organizācijas, pašvaldības pārstāvjus un citas institūcijas dalīties jaunumos, piedāvājumos, informēt par aktivitātēm, kas iedzīvotājiem būtu noderīgas ikdienā. Gaidām arī iedzīvotāju ieteikumus, kādas praktiskās nodarbības būtu nepieciešamas, kādus stāstniekus gribētu klausīties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru