Notika prezentācija par Starptautiskā studiju centra izvedi Valkā

2006.
Otrdien, 17.oktobrī plkst.15.00 Latvijas Universitātes (LU) Zinātniskajā kafejnīcā (Rīgā, Raiņa bulvārī 19) notika ES PHARE 2003 „Pārrobežu sadarbības programmas Baltijas jūras reģionā” projektu „Starptautiskā studiju centra izveide Valkā” prezentācijas pasākums.
Ar svinīgām uzrunām prezentācijas pasākumu atklāja LU prorektors prof.Juris Krūmiņš un Valkas mērs Vents Armands Krauklis.

 
Tālāk sekoja projekta vadītājas Undas Ozoliņas projekta idejas prezentācija, kurā klātesošie guva pavisam nelielu ieskatu vēsturē, kā arī iepazināja ar studiju centra veco ēku un jauno piebūvi.
Projekta gaitā ir aktīvi strādāts pie austākās izglītības programmu pielāgošanas un profesionālās pilnveides programmu un tālākizglītības kursu izstrādes. Programmu darba grupa ir izstrādājusi arī e-kursus, uz kuriem ir likts lielāks uzsvars un prezentācijā tika akcentētas šo kursu priekšrocības. Īsu ieskatu paveiktajā sniedza projekta programmu darba grupas dalībnieki un LU Ekonomikas un vadības fakultātes mācībspēki - docents Viesturs Pauls Karnups, profesore Ērika Šumilo, profesore Inta Brūna un profesors Grigorijs Oļevskis. Prezentētas tika dažas no izstrādātajām studiju programmām – jaunā ekonomika un starptautiskā sadarbība Baltijas jūras reģionā, grāmatvedība, uzņēmējdarbība Krievijā un citas. Savukārt, jau notikušo vasaras skolu vidusskolēniem „Vai es varu un vēlos kļūt uzņēmējs?” prezentēja šīs aktivitātes koordinatore Līga Veinberga un vasaras skolas dalībniece Māra Pružinska.
Ar projekta mārketinga stratēģiju iepazīstināja SIA „NK Konsultāciju birojs” projektu vadītāja Madara Grīnšteine, kura arī palīdzēja rast atbildi uz jautājumu – kāpēc studēt Valkā.
Visiem interesentiem bija pieejami arī projekta ietvaros izstrādātie LU Valkas Starptautiskā studiju centra (SSC) jaunie bukleti latviešu, igauņu, krievu un angļu valodās. Pasākums noslēdzās ar visu klātesošo kopīgu tostu LU Valkas SSC.
Valkā un Valgā projekta prezentācijas pasākums būs 8.novembrī. Šis pasākums nedaudz atšķirsies ar to, ka tiek plānota arī kopīga došanās uz objektiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru