Mācību sezona Latvijas - Igaunijas institūtā

2011.
Kad 1. septembra trauksme mazliet norimusi, laiks arī pieaugušajiem sākt domāt par jaunu prasmju apgūšanu, esošo uzlabošanu un kopā sanākšanas prieku.

 
Jau tradicionāli piedāvājam valodu kursus: igauņu, angļu, vācu, franču, spāņu.
Trešā sezona tiks atklāta radošajos kursos. Mācību gada noslēgumā darinājumus iespējams aplūkot izstādē. Turklāt augustā Valkā tapušās rotas ceļoja uz izstādi Otepē, kur notika plaša mēroga rokdarbu skate. Dāmas skolotājas Aires Hulkko vadībā kļuvušas par īstiem rotu meistariem. Katra nodarbība sākas ar mājās tapušo darbu atrādīšanu, brīnīšanos, uzslavām un ideju apmaiņu. Tādēļ šogad radošos kursus dalīsim divās daļās – rotu darināšanu pasniegs Aire Hulkko, bet dažādas tehnikas mīļlietiņu radīšanai – Daiga Soloveiko. Interesenti varēs izvēlēties sev tīkamāko nodarbību vai apmeklēt abas.
Turpinās arī paaudžu sadarbības kustība „Kamoliņš”, kurā dažāda vecuma cilvēki bez maksas apgūst dzīvē noderīgas lietas ar iespēju iejusties gan skolotāja, gan skolnieka lomā. Aicinām izteikt idejas, ko vēlētos apgūt un ko varētu mācīt citiem.
Arī Praktiskās pirmdienas, Ogu otrdienas un Ciemiņu ceturtdienas iecerēts atsākt jau pavisam drīz. Praktiskajās pirmdienās rīkosim viena vakara nodarbību jaunu prasmju apgūšanā, Ogu otrdienās gaidīsim ciemos stāstniekus, bet Ciemiņu ceturtdienās par iedzīvotājiem būtiskiem jautājumiem viesos gaidām uzņēmējus, pašvaldību pārstāvjus.
Tiekamies Latvijas – Igaunijas institūtā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru