IX Suur Heategevuslik Piiriäärne laat

2011.

Laupäeval, 7. mail Valkas Lugaži väljakul valkalasi ja linna külalisi ootab huvitav ja omal moel unikaalne projekt – IX Suur Heategevuslik Piiriäärne laat. Piiriäärne laat on kujunenud rahva seas tuntuks ja hinnatuks iga-aastaseks meelelahutusürituseks oma rikkaliku kultuuriprogrammi, ostu-müügi lusti, erinevate atraktsioonidega nii lastele kui täiskasvanutele, heategevusliku loterii ja palju muuga. 

 
Valka turismiinfobüroo kutsub osalema kõiki huvilisi - kauplejad nii meilt kui mujalt, taimekasvatajaid, käsitöömeistreid, toidukaupade ja tööstuskaupade müüjaid, põllumehi ja kõiki teisi, kel soov müüa või tutvustada oma toodetud kaupu IX Suurel Heategevuslikul Piiräärsel laadal. Kontaktinformatsioon: Valka turismiinfobüroo, Rīgas tn 22, Valka või tel.+371 6472 5522; +371 2644 6602; e-post: tib@valka.lv 
Piirilaada eesmärk on heategevus, mistõttu kõik müügiplatside rendist saadud tulu annetatakse igal aastal ühele konkreetsele eesmärgile. Nagu juba teatatud, eelnevatel aastatel on raha annetatud laste mänguväljaku ehitamiseks, J.Cimze nim. muusikakoolile uute toolide ostmiseks. Laada müügitulude eest on hangitud ka Valka muusikakoolile akordion ja helisüsteem, mille vahendusel iga päev kindlatel kellaaegadel kostub üle kogu linna lauluke „Teici, teici valodina", mis on J.Cimze poolt töödeldud Läti rahvalaul. Saadud tulud on suunatud ka linna skatepark`i rajamiseks ja inventari hankimiseks, samuti Valka linna turu müügipindade heakorrastamiseks – uute müügilaudade hankimiseks.
Lisainfo:
Valka turismiinfobüroo juhataja Liene Bērziņa, +371 6472 5522; +371 2644 6602; e-post: tib@valka.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru