Bordergame - jauniešu sadarbībai no Latvijas un Igaunijas pierobežas

2011.

Vai zini, kas dzīvo aiz robežas? Vai jaunieši abās robežas pusēs runā un domā līdzīgi? Kā veidot sadarbību?
Piesakies dalībai partnerību veidošanas apmācībām Igaunijā, ja vēlies kopīgos projektos iepazīt Dienvidigaunijas jauniešu dzīvi, viņiem svarīgus ikdienas jautājumus uyn salīdzināt to ar savu pieredzi, dzīvojot kaimiņos Igaunijas jauniešiem.

 
Apmācībās būs iespēja veidot partnerības, attīstīt idejas tālākiem kopīgiem projektiem par tēmām, kas inrteresē tieši jūs, abu valstu jauniešus.Apmācībās varēsi uzzināt vairāk par "Jaunatne darbībā" iespējām.
Apmācību mērķgrupa (no Latvijas):
- jaunieši (virs 16 gadiem) no Ziemeļvidzemes reģiona (apmācībām piesakās pāris - 2 dalībnieki, no kuriem vienam jābūt pieredzējušākam jaunatnes norisēs);
- dalībniekiem vēlams pārstāvēt kādu organizāciju (skolas, jauniešu centri, nevalstiskās organizācijas u.c.);
- jauniešus, kuriem nav vai ir neliela pieredze starptautisku projektu īstenošanā;
- dalībniekiem jāpārvalda angļu valoda vismaz pamata līmenī, tomēr iespēju robežās apmācītāji palīdzēs ar tulkojumu.
Apmācību norises laiks un vieta: 7. - 9. oktobris; Igaunija (viesu nams "Nakatu" 30 km no Valgas, www.nakatu.lv
Darba valoda: angļu.
Organizators: Latvijas Nacionālā aģentūra sadarbībā ar Igaunijas Nacionālo aģentūru
Izmaksas: dalībniekiem jāsedz tikai transporta izmaksas no dzīvesvietas līdz Valgai un atpakaļ, savukārt dalība apmācībās, uzturēšanās un ēdināšanas izdevumi tiek apmaksāti. Transports no Valgas līdz viesu namam un atpakaļ tiks nodrošināts.
Pieteikšanās līdz 22. septembris, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pastu vladislava.skele@jaunatne.gov.lv. Papildus informācija, zvanot uz 67356250 (Vladislava Šķēle, Eiropas Savienības programmu daļas projektu koordinatore).
Pieteikuma anketa atrodama šajā adresē: http://www.jaunatne.gov.lv/index.php/jaunumi/jspa-jaunumi/806-bordergame-jaunieu-sadarbbai-no-latvijas-un-igaunijas-pierobeas-

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru